top of page

INFO

Wat zou er gebeuren wanneer je de werkomgeving zou inrichten als een game? Wij denken dat het de productiviteit vergroot, dat medewerkers meer lol hebben, stress wordt verlaagd en dat resultaten meetbaar worden.

 

Doormiddel van games betrek je medewerkers op actieve wijze bij de organisatie, onderwerpen waar medewerkers weinig interesse in hebben worden leuk en competitie zorgt ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen.

 

Games at Work ontwikkelt games voor op het werk of games die voor je aan het werk gaan. Of het nu een kick-off is voor een traineeship, een origineel medewerkersfeest, een communicatietraject over cybersecurity of een online training over digitalisatie. Games at Work laat games voor je werken.

 

Make People Win!

HET 
TEAM

Ruud.jpg

RUUD

Kan naar eigen zeggen vooral goed initiëren. Wij vinden dat hij ook goed kan praten, zowel in de Escape Room als over mogelijkheden van Real Life Games. Hij houdt er niet over op.

de initiator

Bob.jpg

BOB

Bo(b) krijgt wekelijks hulp om te ontsnappen. Toch weet hij weinig over de onderwerpen die aan bod komen. Wij hebben het gevoel dat hij zijn onnozelheid acteert…

de nieuwe collega

bottom of page